Exclusieve last minute aanbieding : 1200€ de week van 28 augustus tot 4 september. Exclusiviteit van het domein met een huis

Legendia carp

Je weet op het moment dat je het huis binnenloopt dat Carpinvasion geen gewone bestemming is. Als je de brug oversteekt en dit kleine fort binnengaat, zal alles je laten zien dat je op een meer bent, exclusief voor de bevoorrechten.

 

Dit ovale meer van een hectare, gelegen in Normandië, wordt begrensd door een rivier en is volledig beveiligd, met een comfortabele gite op een paar meter van het meer. Alle gemakken zijn goed doordacht; bovenal zijn de visomstandigheden uitzonderlijk, alle zwembaden zijn goed uitgerust. elektriciteit en wi-fi voor elke duik!

Hoe zit het met de vis? Er zijn meer dan 100 karpers in dit meer met een gemiddelde van 17 kg en een huidig ​​record van 25 kg. We begrijpen dat het voor een meer van deze omvang zeldzaam is om een ​​perfecte mix van comfort, grote karpers en geweldige sfeer te vinden.

Discover

Legendia

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

tel : 00 337 81 49 72 79

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

blog categories :

Inspirations

Catches

Tips

Trending