Visvakantie Frankrijk

30 magische bestemmingen voor een onvergetelijke karpervisvakanties

karpervissen frankrijk

Het karper vissen in Frankrijk is een activiteit die de laatste jaren een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Bij zowel man/vrouw – jong/oud, het is een groeiende wereld van gepassioneerde vissers. Het aantal meren neemt ook voortdurend toe. Majestic Carp streeft ernaar om u de beste van al deze meren aan te bieden.

U vindt er natuurlijk prachtige karpers, maar ook meren met atypische of luxueuze verblijven. Bij Majestic Carp houden we ervan om ons te onderscheiden van andere aanbieders.

Onze landgoederen hebben allemaal bijzondere aspecten. Zodra je aankomt waan je je in een andere wereld, en ervaar hoe bijzonder een kapervis vakantie in Frankrijk kan zijn! We hebben hard gewerkt om voor u de best mogelijke karper vis bestemmingen in Frankrijk op te sporen. U zult op onze site niet meer dan veertig verschillende meren vinden. Wij hebben met zorg de beste en mooiste voor u geselecteerd!

Om te ontdekken welke de beste zijn hebben we duizenden kilometers afgelegd en meer dan vijftig meren bevist. We hebben onophoudelijk in onbekende, nieuwe en voorheen niet beviste meren gevist om te ontdekken welke het waard zijn om te worden opgemerkt. Of u nu het beste uit uzelf wilt halen, van een gezinsreis wilt genieten of nieuwe avonturen wilt beleven, hier vindt u de mogelijkheden om een ultieme sessie mee te maken!

betaalwater frankrijk

Wij begeleiden u naar het betaalwater in Frankrijk. Het enige wat u hoeft te doen is genieten, ontspannen en grote karpers te vangen. Wij organiseren uw vakantie om zo de meest prettige, ultieme, zorgeloze visvakantie te realiseren!

Elk betaalwater in Frankrijk op deze site is getest en goedgekeurd door de Majestic Carp teams. Wanneer u een van onze meren kiest, krijgt u de garantie van kwaliteit. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, en wij zullen daar ook alles voor doen.

Wanneer sportvissers hun volgende karper vis vakantie willen organiseren, kan dit soms een vervelende taak zijn. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat vragen voor en na uw reservering snel en efficiënt worden beantwoord. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en u concentreren op het vissen. Laat de rest aan ons over!

karpervissen in frankrijk

Majestic Carp is een klein Frans bedrijf gespecialiseerd in het on-line bieden van onvergetelijke karpersvisvakanties  voor gepassioneerde vissers in Frankrijk. Onze bedrijf bestaat al 8 jaar en onze catalogus telt 30 betaalwateren. 

In het hart van Frankrijk geeft Majestic Carp vissers de mogelijkheid om de ongerepte wateren van bekende vislocaties te verkennen. De majestueuze karpers, die overvloedig aanwezig zijn, vormen de belangrijkste attractie voor vissers die dromen van het vangen van de grootste en meest uitdagende exemplaren.

Majestic Carp wordt jouw betrouwbare partner voor karpers vissen in Frankrijk. Wij bieden een uitzonderlijke viservaring, of je nu een beginner bent die de basis van het karper vissen wil leren of een ervaren visser die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. De pittoreske Franse wateren, gecombineerd met de expertise van Majestic Carp, garanderen een onvergetelijke ervaring voor alle liefhebbers van karper vissen in Frankrijk.

Luxe visvakantie

Welkom bij Majestic Carp, uw poort naar luxe visvakanties in Frankrijk. Wij bieden een verfijnde viservaring, waar ontspanning, avontuur en opwinding samenkomen. Ontdek exclusiviteit en comfort in zorgvuldig geselecteerde bestemmingen. Geniet van de rust van de natuur en de opwinding van het vissen op de grootste karpers in Frankrijk. Met Majestic Carp wordt uw visvakantie onvergetelijk.

karpervissen met huisje

Ontdek Karpervissen met Huisje: een majestueuze ervaring met Majestic Carp. Onze huisjes aan het water bieden luxe en comfort, met ruime kamers, volledig uitgeruste keukens en gezellige lounges voor ontspanning na een dag vol avontuur. Op onze website vind je eenvoudig alle informatie die je nodig hebt om jouw vistrip te plannen. Welkom in de majestueuze wereld van karpervissen met huisje bij Majestic Carp.

Dromen, verkennen, ontdekken

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?