Vissen voor doorzetters: Alleen de grootste karpers tellen

Beynac Lake zou het meer van de reuzen genoemd kunnen worden!

Beynac is een meer van 5 hectare voor maximaal 4 vissers met een uitstekend karper bestand. Als het je doel is om je PB te verbeteren, is dit waarschijnlijk de ideale plek om naartoe te gaan. Er zijn hier 10 karpers van 29 tot 32 kilo! 50 karpers van meer dan 25 kilo en meer dan 100 karpers van meer dan 20 kilo.

Met een gemiddeld gewicht van meer dan 18 kilo en een matige moeilijkheidsgraad zou je hier de sessie van je leven kunnen beleven. Tijdens een week vissen op Beynac zul je zeker meerdere monsters kunnen tegenkomen, en de kans dat je met een dikke glimlach terugkomt van je vakantie daarmee gegarandeerd!

Ontdek

Beynac

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

Een paar jaar geleden bestond de “3 Rings” uit drie meren, wat de naam verklaart. In de afgelopen jaren is er veel werk verricht, met name om de drie meren samen te voegen tot één meer. Op slechts 2 uur van Calais heeft dit meer een indrukwekkend bestand aan karpers, met een recordvangst van 27 Kg.

Hier vind je unieke karpers met verrassende schubben en werkelijk unieke zwarte kleuren. Rondom het meer zijn zwembaden aangelegd en je hebt de beschikking over een gezellig chalet dat van alle gemakken is voorzien voor een vissessie.

Ontdenk

The 3 rings

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

Deze 5 hectare grote stek ligt op minder dan 4 uur rijden van Calais en biedt plaats aan maximaal 8 vissers. Ongeacht de grootte van uw groep, Harris Lake biedt een fantastische mogelijkheid om te karpervissen in Frankrijk, met niet alleen een uniek landschap, maar ook goed uitgeruste en comfortabele stekken. U zult ook genieten van hoogwaardige faciliteiten, waaronder een zorgvuldig gerenoveerd huisje met een moderne keuken, evenals douche- en toiletfaciliteiten.

 

Wat u ongetwijfeld het meest interesseert, is het karperbestand. In dit opzicht kunt u volledig vertrouwen op de eigenaar, een professionele viskweker die ook eigenaar is van Noir Fontaine en Island Lake. Hij heeft zorgvuldig ongeveer 400 karper exemplaren geselecteerd voor uw plezier, waaronder lijnkarpers, graskarpers, grote gewone karpers en spiegels tot 27kg. Bovendien is de moeilijkheidsgraad relatief laag, wat zorgt voor veel actievolle momenten.

Ontdek

Harris

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :