Een onovertroffen omgeving, karpers tot meer dan 25kg en natuurlijk de unieke lodge aan het meer.

Kom en ontdek Puyregonde, een werkelijk waar prachtig landgoed van 17 hectare in de Dordogne van Frankrijk. U vind er een meer van 6 hectare met accommodatie en karpers tot wel 28 kilo! Midden in de weelderige natuur en de rustgevende omgeving beleefd u hier een heerlijke tijd met uw familie of uw vrienden.

U kunt genieten van een lodge aan het water met een capaciteit tot 4 personen (het meer bied de mogelijkheid om met 4 personen te vissen). U kunt vanuit de lodge vissen aangezien deze maar een aantal meter van het water verwijderd is.

Er is ook een heerlijk terras met een barbecue ter beschikking.

Ontdek

Puyregonde

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

In het hart van het Mayenne gebied ligt CarpLodge, een meer van 2 hectare, de ligging is rustig en geïsoleerd. De belangrijkste activiteiten voor de visserij zullen zich voornamelijk afspelen vanaf de Lodge, op het schiereiland midden op het meer.

Aan de ene kant vind je 2 eilanden waar de vissen zich graag verstoppen en aan de andere kant een dam met diepe stukken waar de vissen zich vaak voeden.

Hier vind je tot wel 75 karpers die tot wel 30 kilo kunnen wegen! Deze bevinden zich op een 2 hectare land die nog nooit vissers gezien hebben. In het midden van dit prachtige meer ligt een schiereiland met een fijne en comfortabele lodge waarvan je het hele meer kunt bevissen, dus 360 graden !

De eigenaar heeft een indrukwekkend karper bestand weten te creëren. Een 30 kilo common en een 27,5 kilo spiegel, daarnaast nog 4 karpers van boven de 22,5 kilo. En daarnaast nog een enorme hoeveelheid met mooie beschubte karpers.

 

Ontdenk

Carplodge

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

Exclusief bij Majestic-carp.nl

Ook onderdeel van het domein Ablacus.

Ablacus Pavillon is een meer van iets minder dan 1,2 hectare die exclusief te huur is voor maximaal 4 vissers.

U vindt er comfortabele accommodatie, inclusief een ruime keuken met een slaapbank voor degenen die het hele gezin willen meebrengen. Zet u hengels recht voor de accommodatie uit en geniet van het terras (nog in aanbouw). 

Vanaf deze comfortabele stek profiteer u van een consequent karperbestand met een gemiddelde van meer dan 9 kg en een groot aantal van 14 kg+. Voeg daar nog een mooie hoeveelheid 17 kg+ karpers aan toe (ongeveer 15 vissen) en een record van 25 kg. Ontspan, bewonder het landschap, profiteer van de ongelofelijke faciliteiten van Ablacus en vang zoveel mogelijk vis als u kunt!

Ontdenk

Pavillon

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :