Twee nieuwkomers bij Majestic-Carp.nl. Harris Lake en Noute 3.

Welkom bij Harris Lake! Deze 5 hectare grote stek ligt op minder dan 4 uur rijden van Calais en biedt plaats aan maximaal 8 vissers. Ongeacht de grootte van uw groep, Harris Lake biedt een fantastische mogelijkheid om te karpervissen in Frankrijk, met niet alleen een uniek landschap, maar ook goed uitgeruste en comfortabele stekken. U zult ook genieten van hoogwaardige faciliteiten, waaronder een zorgvuldig gerenoveerd huisje met een moderne keuken, evenals douche- en toiletfaciliteiten.

Wat u ongetwijfeld het meest interesseert, is het karperbestand. In dit opzicht kunt u volledig vertrouwen op de eigenaar, een professionele viskweker die ook eigenaar is van Noir Fontaine en Island Lake. Hij heeft zorgvuldig ongeveer 400 karper exemplaren geselecteerd voor uw plezier, waaronder lijnkarpers, graskarpers, grote gewone karpers en spiegels tot 27kg. Bovendien is de moeilijkheidsgraad relatief laag, wat zorgt voor veel actievolle momenten.

Ontdek

Harris Lake

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

Ga op een rustig karpervisavontuur bij Noute 3, een charmant meer op slechts twee uur rijden van Calais. Dit toevluchtsoord van bijna 2 hectare ligt in een serene omgeving en biedt plaats aan maximaal 5 vissers op 5 stekken.

Met een oppervlakte van iets minder dan 3 hectare biedt Noute 3 een gemakkelijke viservaring, ideaal voor zowel beginnende als doorgewinterde vissers. Ontmoet karpers van gemiddeld meer dan 11kg, met een opmerkelijke recordvangst van 27kg.

Gemak ontmoet comfort met een overdekte keuken aan de rand van het meer en een nabijgelegen tiny house met een slaapkamer met tweepersoonsbed. Om nog maar te zwijgen van een Scandinavisch bad (bubbelbad)! Noute 3 is een ideale bestemming voor koppels of vriendengroepen. Noute 3 wordt momenteel de laatste hand gelegd en biedt een uitnodigende ontsnapping voor een onvergetelijk karpervisuitje.

Ontdenk

Noute 3

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :