Passievolle Ontsnapping. Werk loslaten, Leven Omarmen: Succes verzekerd op deze betaalwaters in Frankrijk .

Passievolle Ontsnapping. Werk loslaten, Leven Omarmen: Succes verzekerd op deze betaalwaters in Frankrijk .

Welkom bij het Abyss Lake, een atypisch landgoed gelegen in het hartje van het Normandische platteland. Hier wordt u ondergedompeld in de natuur en kunt u gaan genieten van het comfort van een chalet op een groot drijvend platform, dit alles bied u een enorm comfortabele viservaring! 

Abbyss Lake heeft een indrukwekkend karper bestand met een record van wel 26 kilo en een gemiddelde van rond de 15 kilo. Daarbij zijn er ook een aantal echt prachtige vissen zoals phosts, lineairs en zelfs een zeldzame vis – een mix van een koi en een spiegel.

Abbyss Lake maakt deel uit van een groot landgoed met 3 meren. Een daarvan is Deer Park Lake die ook op onze website staat.

Hier wordt je ondergedompeld in de weelderige natuur en omringt door dieren. De 4 hectare werd ongeveer 60 jaar geleden door de familie van de eigenaar uitgegraven. Het heeft een diepte van ongeveer 3 meter tot een maximum van 5 meter. Vandaar ook de naam, Abbyss Lake. Door deze bijzondere dieptes kan de vis zich snel ontwikkelen en krijg je ook intense gevechten. Er zijn 3 dubbele stekken beschikbaar op het meer. Hiervan hebben 2 stekken een drijvend platform, waarvan een met een groot chalet erop.

Het meer is exclusief te huur voor maximaal 4 vissers. 

Ontdek

Abyss Lake

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

Het domein Deer Park Lake is een oud dieren- en bloemenpark, dit 150 hectare grote domein in Normandië profiteert van een prachtige weelderige natuur en een adembenemend landschap. De herten zijn de meesters van het rijk en u zult in hun omgeving vissen! Er is nog steeds een hertenfokkerij op de locatie. 

Er zijn 3 dubbele stekken over het meer, waardoor u een goede keuze heeft waar vanaf u kunt vissen. Op stek 3 is er een drijvend platform, waardoor u ruimte heeft voor 2 vissers. Vanaf stek 2 kunt u een groot deel van het meer direct vanaf de oever bevissen. Op stek 1 vindt u ten slotte een drijvende cabine met een groot terras, waardoor u niet alleen ruimte heeft voor 2 vissers, maar ook de kans krijgt om het hele meer te verkennen.

 

Het 3 hectare grote meer aan het einde van het park was een lange tijd in een staat van verlatenheid en er was geen enkele visser te bekennen. We hebben in 2019 verschillende hengelsportproeven moeten doen op het meer om vast te kunnen stellen dat het wordt bevolkt door een aantal prachtige karpers tot 12kg, waarvan de meeste met een prachtige schubbenlaag.

De eigenaar was alleen niet tevreden genoeg met deze gewichten en aantallen. Daarom heeft hij zorgvuldig 100 vissen geselecteerd. Deze komen van een gerenommeerde viskweker, met gewichten tussen 10 en 24kg en een gemiddelde van meer dan 14kg.

Ontdenk

Deer Park Lake

FOLLOW US :

La Reserve is een meer van iets minder dan 4 hectare en gelegen op ongeveer 4,5 uur rijden van Calais. Het is een oude grindgroeve met turquoise water waar je kunt genieten van de pracht van het water en heerlijk kunt ontspannen met vrienden.

Het vissen hier is niet erg moeilijk als je de vis hebt gelokaliseerd. Er zijn een aantal enorme commons en veel karpers met prachtige schubben.

Direct aan de waterkant is een eenvoudige maar comfortabele blokhut met alles wat u maar nodig heeft. Een douche, een keuken en toilet. Voor de blokhut is een grote stek voor maximaal 4 vissers, van waaruit u het hele meer kunt bevissen.

Ontdenk

La Reserve

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :