Deze meren zijn het vaakst geboekt bij Nederlanders. Last minute korting op Majestic-Carp.nl. Ontvang 10% korting op boekingen met een verblijf tot en met 15 mei 2024.

Kom en ontdek Puyregonde, een werkelijk waar prachtig landgoed van 17 hectare in de Dordogne van Frankrijk. U vind er een meer van 6 hectare met accommodatie en karpers tot wel 28 kilo! Midden in de weelderige natuur en de rustgevende omgeving beleefd u hier een heerlijke tijd met uw familie of uw vrienden.

 

U kunt genieten van een lodge aan het water met een capaciteit tot 4 personen (het meer bied de mogelijkheid om met 4 personen te vissen). U kunt vanuit de lodge vissen aangezien deze maar een aantal meter van het water verwijderd is.

Er is ook een heerlijk terras met een barbecue ter beschikking.

 

Ontdek

Puyregonde

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

Noir Fontaine is een meer van 8 hectare, gelegen op 4 uur van Calais in het oosten van Frankrijk. U wordt ondergedompeld in de natuur tussen veld en bos. Het karperbestand is absoluut ongelooflijk en u kunt er zeer drukke nachten beleven.

In Noir Fontaine leven bijna 400 karpers, waarvan er minstens 50 zwaarder zijn dan 20Kg. U ziet dat het karperbestand gewoon ongelooflijk is: hoeveelheid en grote vissen. Het kan je overkomen dat de runs elkaar opvolgen en de nachten druk zijn.

Met een record van 29kg is er een grote kans dat uw PB zelfs tijdens uw verblijf wordt verslagen. Tot slot zijn er nog enkele massieve graskarpers van meer dan 60 pond, om je verblijf nog wat pittiger te maken.

De eigenaar is een viskweker en heeft het bestand zorgvuldig geselecteerd. Sommige van hen zullen u eindeloze gevechten geven, allemaal in kracht. Bereid je voor om je ogen en armen ermee te laten vullen.

 

Ontdenk

Noir Fontaine

FOLLOW US :

La Reserve is een meer van iets minder dan 4 hectare en gelegen op ongeveer 4,5 uur rijden van Calais. Het is een oude grindgroeve met turquoise water waar je kunt genieten van de pracht van het water en heerlijk kunt ontspannen met vrienden.

Het vissen hier is niet erg moeilijk als je de vis hebt gelokaliseerd. Er zijn een aantal enorme commons en veel karpers met prachtige schubben.

Direct aan de waterkant is een eenvoudige maar comfortabele blokhut met alles wat u maar nodig heeft. Een douche, een keuken en toilet. Voor de blokhut is een grote stek voor maximaal 4 vissers, van waaruit u het hele meer kunt bevissen.

Ontdenk

La Reserve

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :