Meer ruimte en wilde natuur nodig? Huur een meer in Frankrijk.

L’ Etang du Chateau is een meer van 25 hectare dat niet alleen indrukwekkend is door zijn omvang, maar ook door zijn geschiedenis. Aan de oever van het meer staan de ruïnes van een 13e eeuws kasteel. Hier staat ook een comfortabele gite voor 5 personen met een zwembad. Wat het vissen betreft, vindt u meer dan 8 ton karper met een gemiddeld gewicht van meer dan 14kg en een record van 24,5kg. Met zoveel kilo’s aan vis en zulke recordgewichten staat u zeker een onvergetelijke sessie te wachten!

680 km van Breda

U kunt het meer exclusief afhuren voor een redelijke prijs, afhankelijk van de grootte van uw groep. Het domein kan u een prachtig onvergetelijk verblijf bieden. Het is een verblijf met veel activiteit in een droomomgeving of een gezinsvakantie met alle comfort en zwembad (maaltijdopties zijn ook mogelijk).

Ontdek

L’Etang du Chateau

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

 Abbyss Lake is een atypisch landgoed gelegen in het hartje van het Normandische platteland. Hier wordt u ondergedompeld in de natuur en kunt u gaan genieten van het comfort van een chalet op een groot drijvend platform, dit alles bied u een enorm comfortabele viservaring.

513 km van Breda

 Abbyss Lake heeft een indrukwekkend karper bestand met een record van wel 26 kilo en een gemiddelde van rond de 15 kilo. Daarbij zijn er ook een aantal echt prachtige vissen zoals phosts, lineairs en zelfs een zeldzame vis – een mix van een koi en een spiegel. Hier zul je zeker genieten van je sessies, met een tal van geweldige vissen zal deze plek een absoluut geslaagde visvakantie garanderen.

Ontdenk

Abyss Lake

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

Op 4 uur rijden van Breda, kunt u Noute oktdekken. Een prachtig meer van 6 hectare ondergedompeld in de natuur en omringd door andere meren. Een prachtige omgeving die u niet wilt missen! Het is een atypisch meer vanwege van het landschap maar ook wegens het gevarieerde karperbestand (spiegel, gewone, graskarper, koikarper).

360 km van Breda

Het Tiny House zorgt voor een een goede basis met veel comfort. Je zit hier aan de rand van het water, zonder afbreuk te doen aan het wilde karakter van het domein. Er zitten ongeveer 450 karpers in Noute wat gegarandeerd staat voor veel actie! Met een gemiddelde van ongeveer 11kg en een record van 25kg,

Of u nu met familie of vrienden bent, de perfecte omstandigheden van Noute zullen u verwelkomen en u een echt gelukkige visvakantie bezorgen.

Ontdenk

NOUTE 1

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :