Karpervissen op een meer helemaal voor uzelf?……. Het kan in Frankrijk!

Karpervissen op een meer helemaal voor uzelf?……. Het kan in Frankrijk!

Kom en ontdek Puyregonde, een werkelijk waar prachtig landgoed van 17 hectare in de Dordogne van Frankrijk. U vind er een meer van 6 hectare met accommodatie en karpers tot wel 28 kilo! Midden in de weelderige natuur en de rustgevende omgeving beleefd u hier een heerlijke tijd met uw familie of uw vrienden.

 

U kunt genieten van een lodge aan het water met een capaciteit tot 4 personen (het meer bied de mogelijkheid om met 4 personen te vissen). U kunt vanuit de lodge vissen aangezien deze maar een aantal meter van het water verwijderd is.

Er is ook een heerlijk terras met een barbecue ter beschikking.

 

Ontdek

Puyregonde

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

Op minder dan 4 uur rijden van Calais kunt u la Marinerie ontdekken. Een meer van 2,5 hectare dat exclusief kan worden verhuurd voor maximaal 5 vissers.

Hier geniet u van een comfortabel huisje gelegen aan het water met een panoramisch uitzicht over het water.

U kunt uw hengel uitzetten op het terras en tegelijkertijd relaxen in de tuinstoelen en de ligstoelen die voor u klaarstaan. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het uitzicht en wachten op een vangst!

De moeilijkheidsgraad bij La Marinerie is niet erg hoog en het karper bestand is zeer gevarieerd. Er zijn karpers, spiegelkarpers en ook wat kois en steurs. La Marinerie kan u een week vol actie garanderen, en tijdens uw verblijf zult u zeker een karper van meer dan 18 kilo tegenkomen.

Of u nu voor het eerst in Frankrijk bent of op zoek bent naar een meer wat comfortabele faciliteiten bied met veel actie, dan is La Marinerie alles voor u!

Ontdenk

La Marinerie

FOLLOW US :

La Reserve is een meer van iets minder dan 4 hectare en gelegen op ongeveer 4,5 uur rijden van Calais. Het is een oude grindgroeve met turquoise water waar je kunt genieten van de pracht van het water en heerlijk kunt ontspannen met vrienden.

Het vissen hier is niet erg moeilijk als je de vis hebt gelokaliseerd. Er zijn een aantal enorme commons en veel karpers met prachtige schubben.

Direct aan de waterkant is een eenvoudige maar comfortabele blokhut met alles wat u maar nodig heeft. Een douche, een keuken en toilet. Voor de blokhut is een grote stek voor maximaal 4 vissers, van waaruit u het hele meer kunt bevissen.

Ontdenk

La Reserve

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :