Avontuur aan de waterkant: Karpervissen met eigen tent.

Fontenay, ligt op 45 minuten rijden ten zuiden van Parijs. Het is een voormalige steengroeve die tot 1982 werd geëxploiteerd. In 2004 werd de steengroeve overgenomen en tot 2012 werd het terrein gebruikt voor karper vissen onder de naam Lake of Isles. Vandaag is Fontenay een van de bekendste domeinen in Frankrijk met een opmerkelijk karper bestand van vissen van meer dan 18kg gemiddeld gewicht.

 

Als gevolg van beheers problemen werd destijds vrijwel achtergelaten, totdat het in 2015 opnieuw werd gekocht door een team van gepassioneerde vissers. Er werd over van alles nagedacht, er werden duidelijke en goede plannen gemaakt om het water terug te brengen naar zijn bedoelde glorie. Met de intentie om de omgeving en de natuur zo wild mogelijk te behouden en toch een goede visserij te kunnen neerzetten. 

Het meer van 20 hectare bestaat uit 2 delen, verbonden door een zeestraat. U kunt het water exclusief huren, ofwel Fontenay Zuid ofwel Fontenay Noord. Het spreekt voor zich dat de karpers vrij rond het hele meer zwemmen, aangezien er geen fysieke barrière is. Anderzijds beschikt elk deel over eigen voorzieningen.

 

Ontdek

Fontenay

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

Noir Fontaine is een meer van 8 hectare, gelegen op 4 uur van Calais in het oosten van Frankrijk. U wordt ondergedompeld in de natuur tussen veld en bos. Het karperbestand is absoluut ongelooflijk en u kunt er zeer drukke nachten beleven.

Er is een groot aantal karpers van meer dan 18kg, genoeg om je nieuwe Personal Best record te maken. Er zijn vissen van meer dan 50 pond en een record van 29Kg. Elke loop is een verrassing, misschien wel de verrassing van je leven! De moeilijkheidsgraad is laag genoeg om je dromen met gemak waar te maken.

U zult ook genieten van alle comfort van Noir Fontaine, met een clubhuis van hoge kwaliteit. U vindt er een keuken, toiletten, douches en elektriciteit om al uw apparatuur op te laden

Ontdenk

Noir Fontaine

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

La Reserve is een meer van iets minder dan 4 hectare en gelegen op ongeveer 4,5 uur rijden van Calais. Het is een oude grindgroeve met turquoise water waar je kunt genieten van de pracht van het water en heerlijk kunt ontspannen met vrienden.

Het vissen hier is niet erg moeilijk als je de vis hebt gelokaliseerd. Er zijn een aantal enorme commons en veel karpers met prachtige schubben.

Direct aan de waterkant is een eenvoudige maar comfortabele blokhut met alles wat u maar nodig heeft. Een douche, een keuken en toilet. Voor de blokhut is een grote stek voor maximaal 4 vissers, van waaruit u het hele meer kunt bevissen.

Ontdenk

LA RESERVE

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :