Luxe visvakanties in Frankrijk. Perfecte balans tussen ontspanning en de avontuur van het vissen op de grootste karpers.

Rotier is de ideale bestemming voor een karper visvakantie met het gezin. U bevindt zich in de Sologne streek in het hart van de natuur, met bossen en wilde dieren. In de buurt bevinden zich de mooiste kastelen van de Loire en de wereldberoemde dierentuin van Beauval. Alles is hier voor een onvergetelijke vakantie met het gezin.

600 km van Breda

Als u droomt van een plek waar u uw PB kunt verslaan maar ook in het zwembad kunt vermaken, dan bent u hier op de juiste plaats. U verblijft in een ruime, 10-persoons lodge met een verwarmd privézwembad en een tennisbaan. Het meer van 6 hectare is exclusief voor u (maximaal 7 vissers) en u heeft geen visvergunning nodig. Het zit vol met prachtige karpers tot 23kg. U heeft ook de mogelijkheid om de strijd aan te gaan met de monsters van het meer, meervallen tot 80kg. Dat kunt u ook nog een prachtig ‘gevecht’ geven!

Ontdek

Rotier

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

De luxe gite van Dream Catchers Lake, met uitzicht op het prachtige meer, biedt u een onvergetelijk verblijf voor het hele gezin. De uitgebreide boerderij heeft vijf tweepersoonskamers, die allemaal een fantastisch uitzicht op het landgoed hebben. Het 3 hectare grote meer werd in 1971 uitgegraven met een diepte van slechts 3 meter. Voor het gemak en het comfort van de hengelsport zijn er 6-7 stekken aangelegd.

8oo km van Breda

De karpers wegen over het algemeen meer dan 13kg. In oktober 2017 werden er nieuwe karpers in het water geplaatst. 120 vissen waarvan meer dan 18kg zwemmen nu in het meer. Met dit in ons achterhoofd hebben we een stockageprogramma opgezet.

Nieuwe commons en spiegels hebben zich snel aangepast aan hun nieuwe omgeving en hebben zich hier goed thuis gemaakt. Nu er flink wat vissen zijn is ons huidige record op het meer 25kg! Daarnaast zijn er nog vele van 18kg+, 13kg+, 9kg+ en enkele dubbels.

Ontdenk

Dream Catchers Lake

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :

Wilt u vissen op een prachtig en zuiver run water en genieten van een ultieme gezinsvakantie? Puyregonde 2 is bedoeld voor u en uw gezin! Hier vind u comfortabele lodges en met een overdekt en verwarmd zwembad zal uw gezin zich prima kunnen vermaken terwijl u zich bezig kunt houden met de visserij!

De ruime en moderne lodge is geschikt voor 6 personen en is verdeeld over twee onafhankelijke verdiepingen, ideaal dus voor 2 gezinnen! U kunt samen uw vakantie vieren, maar u kunt u ook terugtrekken in uw eigen onafhankelijke plekje met eigen keuken en badkamer. Maar als u met maar 1 gezin bent, is het natuurlijk nog fijner. Meer ruimte, meer comfort en meer luxe voor je eigen gezin.

850 km van Breda

Op dit bijna 1 hectare meer kunt u genieten van allerlei soorten karpers: ghost, lineair, full etc! Het is een echt stromend water waar u de ene run na de andere zult meemaken. Op dit water hoeft u ook niet ’s nachts te vissen. Met een gemiddelde van 9+ kilo tot 18 kilo kunt u genoeg actie en mooie vissen in uw handen verwachten om ’s nachts lekker te kunnen rusten en slapen in een knus bed!

Ontdenk

Puyregonde 2

Majestic Carp – Carp Fishing in France

Do you want more information?

Would you like more information about this lake? Do not hesitate to contact us :

mail : contact@majestic-carp.co.uk

We are also here if you are looking for something specific. We offer tailor-made carp fishing trips in France

FOLLOW US :